Als je graag je nagels en handen goed wilt verzorgen, kun je daar zelf al veel aan doen. Denk bijvoorbeeld aan het netjes en op tijd knippen en vijlen van je nagels, het verzorgen en verstevigen van de nagels en nagelriemen en zeker aan het verzorgen van je handen. Om te voorkomen dat je handen uitdrogen door wassen of het koude weer, kun je deze goed masseren zodat de doorbloeding goed is en de handen regelmatig insmeren met een goede handcrème. Wil je je handen en nagels wel eens extra laten verwennen? Dan is het zeker een goed idee een keertje een bezoek te brengen aan een nagelsalon Helmond.

Zoek je een goede nagelsalon? Arinagels.nl

Als je een kijkje op internet neemt, zul je eenvoudig tal van nagelsalons in Helmond vinden. Als je het zelf moeilijk vindt om te kiezen waar je naartoe zult gaan, vraag dan eens aan mensen met goedverzorgde nagels waar zij klant zijn. Zo weet je ook meteen of deze nagelsalon iets voor jou is en waarvoor je er allemaal terecht kunt. In veel nagelsalons kun je zowel terecht voor een goede manicure als voor een behandeling van je nagels. Dit betekent dat je eigen nagels er verzorgd kunnen worden, maar dat je er ook aan het juiste adres bent als je kunstnagels wilt laten plaatsen.

Waar vind je een goede nagelstylist?

Bij de nagelsalon Helmond word je geholpen door een nagelstylist. Dit is iemand die ervoor zorgt dat je nagels verzorgd worden, deze mooi maakt en tegelijkertijd stylet. Veel nagelstylisten hebben een eigen salon (al dan niet aan huis) maar je vindt ze ook vaak in beautysalons, kapsalons of welnesscentra. Een nagelstylist maakt vaak gebruik van kunstnagels om je eigen nagels mooier en langer te maken. Deze kunstnagels worden over je eigen nagels geplaatst.

Verzorging van je eigen nagels

Een nagelstylist kan ook je eigen nagels verzorgen. Denk hierbij aan het masseren en terugduwen van de nagelriemen, het netjes vijlen van je natuurlijke nagels en deze voorbereiden op het aanbrengen van kunstnagels. Nagels lakken hoort er natuurlijk ook bij. Wanneer je zelf mooie en nette nagels hebt, kun je er zeker voor kiezen deze te laten lakken. Dat geeft namelijk direct een mooi effect.

Eigen nagels of kunstnagels?

Zijn je nagels niet zo netjes, niet al te schoon of bijt je deze? Dan is het zeker het overwegen waard om kunstnagels te laten aanbrengen. De nagelstylist kan overigens je eigen nagels zo verzorgen en opknappen dat deze er ook meteen een heel stuk netter uitzien. In sommige beroepen mag je geen kunstnagels hebben of misschien vind jij het helemaal niet fijn om ze te hebben. Dan is een goede behandeling van je eigen nagels in een nagelsalon Helmond altijd aan te raden.

Diverse soorten kunstnagels

Kies je voor kunstnagels, dan kun je daarbij de keuze maken uit de volgende soorten.

  • Wanneer je kiest voor een zogenaamde French manicure, wordt er een doorzichtige lak op je nagels aangebracht en worden de witte randjes extra benadrukt. Zo zien je nagels er meteen goed verzorgd uit.
  • Acrylnagels. Dit zijn kunstnagels die gemaakt zijn van poeder en vloeistof. Deze worden over de eigen nagels aangebracht door het mengsel erop te smeren.
  • Gelnagels. Hierbij wordt een speciale gel aangebracht over de eigen nagels die moet uitharden onder een speciale UV-lamp of LED-lamp.
  • Kies je voor nail-art, dan worden je nagels voorzien van een mooie print naar keuze. Het worden zo vaak echt kleine kunstwerkjes aan je vingers.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een WhatsApp of email.