Wil je een manicure Helmond bezoeken? Dan kun je dit natuurlijk zelf doen maar het laten doen in een nagelsalon of -studio is ook erg prettig. Zo word je zelf verwend en komen je nagels er netjes en goed verzorgd uit te zien. Ben je nog niet eerder bij een nagelstudio geweest? Kijk dan eens op internet of je er eentje bij jou in de buurt kunt vinden of vraag aan andere mensen waar zij hun nagels laten verzorgen. Zo vind je beslist een goede nagelstudio waar ze jouw nagels tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Waarvoor kun je bij de nagelsalon terecht?

Je kunt bij een nagelsalon terecht voor verschillende behandelingen voor je nagels. Hierbij kun je denken aan een manicure, het verzorgen, verstevigen en lakken van nagels maar ook aan het laten aanbrengen van kunstnagels als je dat graag wilt. Hiervan kunnen vaak heel mooie kunstwerkjes worden gemaakt zodat je bijzondere nagels krijgt die er ook nog eens goed en verzorgd uitzien. Dit staat bekend onder de naam nail-art. Zelf je nagels lakken is ook goed te doen maar bij een salon ziet het er natuurlijk allemaal nog net wat beter uit.

Wat houdt een manicure Helmond in?

Als je naar de nagelsalon gaat voor een manicure Helmond, zal degene die je behandelt (dat is de nagelstylist) je nagels netjes verzorgen. Dit betekent het volgende. Tijdens de manicure worden zowel je handen als je nagels verzorgd. Deze kunnen veel te lijden hebben onder het werk dat je doet of door bepaalde weersomstandigheden uitdrogen en er minder goed verzorgd uitzien. Een manicure wordt dus gedaan voor je handen en voor je eigen nagels. Kunstnagels aanbrengen behoort niet tot deze behandeling. Bij de manicure worden je echte nagels en nagelriemen verzorgd. Zien deze er altijd goed uit? Dan kan een goede manicure eraan bijdragen dat dit ook zo blijft.

Diverse soorten behandelingen mogelijk

Tijdens een manicure Helmond worden standaard verschillende behandelingen gedaan maar dit kan vaak ook worden uitgebreid naar een meer luxe behandeling. Je kunt het beste op voorhand informeren in de nagelsalon wat er allemaal mogelijk is en wat dit gaat kosten. Zo kun jij de beste keuze maken en weet je ook meteen waar je financieel gezien aan toe bent.

Verzorging van de nagels

Bij een manicure worden dus de nagels en de nagelriemen verzorgd tijdens de behandeling. Dit kan wel wat tijd kosten maar zo’n behandeling voelt prettig aan en het resultaat mag er zeker zijn. De nagelverzorging bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je nagels worden netjes gevijld in een mooie en natuurlijke vorm.
  • Daarna wordt er speciale olie aangebracht op de nagelriemen. Deze wordt in gemasseerd zodat de nagelriemen zacht en soepel aanvoelen.
  • Daarna steek je je handen in een zogenaamde manicure bowl. Dit is een badje dat speciaal voor je handen bestemd is en waarin een olie zit die de nagels verzorgt.
  • Hierna worden de nagels opgeruwd en worden de nagelriemen zonder pijn of problemen netjes teruggeduwd.
  • Deze behandeling gebeurt hand voor hand, dus nooit bij allebei tegelijk.

Verzorging van de handen

Zijn de nagels eenmaal goed verzorgd, dan kan verder worden gegaan met de behandeling van de handen.

  • Deze worden eerst goed gescrubd zodat alle dode huidcellen worden verwijderd.
  • Daarna worden de handen goed gereinigd door ze te wassen.
  • Vervolgens worden de nagels verder behandeld met olie zodat ze soepel en sterk worden.
  • Tenslotte worden de handen gemasseerd met goede handcrème en worden de nagelriemen behandeld met een speciale olie. 
  • Indien gewenst kun je je nagels dan ook nog laten lakken met goede nagellak in een kleur die jij mooi vindt.

Klik hier om direct een afspraak te maken.