Wil je je nagels een mooi verzorgd uiterlijk geven? Dan zorg je er natuurlijk om te beginnen voor dat ze netjes geknipt zijn of dat je regelmatig een manicure ondergaat. Om ervoor te zorgen dat je er ook nog eens modieus bijloopt, kun je ervoor kiezen je nagels een leuk kleurtje te geven. Er zijn tal van soorten nagellak te koop maar gellak is een heel fijne soort om eens te proberen.

Zoek een goede nagelstudio in Helmond

Je kunt gellak Helmond natuurlijk altijd bij een speciale nagelsalon laten aanbrengen. Er zijn tal van salons te vinden in Helmond als je even een kijkje op het internet neemt. Kijk altijd even goed op de website van een nagelsalon zodat je weet waarvoor je er allemaal terecht kunt. Wil je graag gellak laten aanbrengen op je nagels? Kijk dan zeker of ze dat in de nagelstudio waar jij je oog op hebt laten vallen (of waar je wellicht al langer komt als klant) voor je kunnen doen.

Voordelen van gellak Helmond

Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van gellak en weet je niet precies hoe deze cosmetica werkt? Dan kunnen we je daar het volgende over vertellen. Gellak is wat anders dan gewone nagellak. Gellak is zo samengesteld dat deze na het aanbrengen moet drogen onder een speciale UV-lamp of Ledlamp. Op die manier droogt de gellak niet alleen snel maar kan deze ook goed uitharden. Deze lak kan zowel op je eigen nagels als op gel- of acrylnagels worden aangebracht en blijft wekenlang mooi. Zo zien je nagels er netjes verzorgd uit en hoef jij ze niet steeds opnieuw te lakken of naar de nagelstudio te gaan.

Hoe werkt het?

Je kunt ervoor kiezen zelf gellak aan te brengen op je nagels maar omdat het wel wat langer duurt en meer moeite kost om te doen, kiezen veel mensen ervoor deze tijdens een manicure behandeling in de salon aan te laten brengen. Wil je een gellak Helmond zelf aanbrengen of dit in de salon laten doen? Volg dan de volgende stappen, zodat je het beste resultaat krijgt.

  • Zorg ervoor dat je eerst je nagels in een nette, natuurlijke vorm vijlt en dat deze goed schoon zijn voordat je de lak erop aanbrengt. Hierdoor houdt de gellak namelijk beter en hoef je deze niet zo vaak opnieuw aan te brengen.
  • Breng een primer op de nagels aan. Deze hoeft niet onder een speciale lamp te drogen.
  • Daarna breng je een basis laag aan. Hiervoor zijn speciale producten te koop. Laat deze altijd goed drogen onder de speciale lamp.
  • Hierna kun je de gellak aanbrengen en ook deze goed laten drogen onder de LED of UV-lamp.
  • Indien gewenst, kun je de gellak meerdere keren na elkaar aanbrengen. Laat elke laklaag goed drogen voordat je een nieuwe laag aanbrengt.
  • Zien je nagels er netjes uit en is alles goed gedekt? Dan kun je als laatste een toplaag aanbrengen. Ook deze droog je onder de lamp.

Zorg dat je nagels er altijd verzorgd uitzien

Het grote voordeel van gellak is dat deze lang blijft zitten en dat je nagels er lange tijd netjes verzorgd en keurig gelakt uitzien. De lak kan op de nagels aan je vingers wel tot drie weken mooi blijven en op de nagels van je tenen kan dit zelfs wel tot zes weken zijn. Begint de gellak te brokkelen of uit te groeien? Dan dien je deze te verwijderen en je nagels opnieuw te lakken. Niks mis mee want dan kun je ook eens voor een ander trendy kleurtje kiezen. In de zomer zeker je teennagels niet vergeten te lakken want dit oogt leuk als je open schoenen draagt.

Wil je een afspraak maken? Ga dan naar onze contact pagina.